Mladozenja 12 dana nakon vjencanja otkrio istinu o svojoj supruzi koju nije ocekivao ni u najgoroj nocnoj mori

 

 

 

U indonezijskoj pokrajini Cianjur dogodio se izuzetno uznemirujuci incident koji je potresao lokalnu zajednicu. Mladozenja, koji se identificira samo kao AK, dozivio je sokantno otkrice samo 12 dana nakon svog vjencanja. Naime, otkrio je da je njegova mladenka, koja se predstavljala kao zena po imenu Adinda Kanza Azzahra, zapravo muskarac.

Prica pocinje na drustvenim mrezama, gdje je AK upoznao svoju buducu suprugu putem Instagrama. Nakon perioda virtualne komunikacije i sve dubljeg upoznavanja, par je odlucio da se sretnu i vide uzivo. Tijekom njihovih sastanaka, Adinda Kanza je uvijek nosila nikab, tradicionalno pokrivalo koje prekriva cijelu glavu i lice, ostavljajuci vidljivim samo oci. Ovo pokrivalo je omogucilo Kazi da skriva svoje pravo lice i spol.

Nakon sto su se upustili u romanticnu vezu koja je trajala godinu dana, odlucili su se vjencati. Vjencanje je organizirano u kuci AK-ovih roditelja, gdje je Kanza donijela pet grama zlata kao miraz, tvrdeci da je siroce i da nema obitelj. Tijekom braka, Kanza je stalno izbjegavala intimnost, navodeci razlicite izgovore kao sto su lose zdravstveno stanje i menstruacija, sto je kod AK-a izazvalo sumnju.

Zabrinutost AK-a rasla je s vremenom, posebno nakon sto su se pojavili dodatni znakovi koji su ukazivali na to da nesto nije u redu. Istrazujuci dalje, otkrio je da Kanza zapravo nije siroce, kako je tvrdila. Kada je kontaktirao navodne roditelje svoje supruge, saznao je sokantnu istinu: Kanza, ili bolje receno ESH, je muskarac koji je od 2020. godine nosio zensku odjecu kako bi prevario svog partnera.

Iznenadeni i ogorceni, AK je odmah prijavio slucaj policiji. Kada je prevarant ESH uhvacen, priznao je da je njegova namjera bila da preuzme imovinu svog supruga. Policijski sluzbenici su otkrili da ESH, iako je na fotografijama vjencanja izgledao kao zena, posebno kada je bio nasminkan, u stvarnosti ima visoki ton glasa koji je otkrio njegov pravi identitet.

Zbog ove prevare, ESH se sada suocava s ozbiljnim posljedicama. Prijeti mu kazna od cetiri godine zatvora, a slucaj je izazvao veliku paznju medija i javnosti. AK je ostao emocionalno traumatiziran ovim iskustvom, a cijeli slucaj baca svjetlo na ozbiljne probleme prevare i povjerenja u modernom drustvu.

Ova prica otkriva duboke socijalne i kulturne izazove s kojima se ljudi suocavaju, kao i vaznost iskrenosti i transparentnosti u meduljudskim odnosima.

BONUS VIC:

 

 

 

Dosao Perica kuci i pokaze mami da je dobio 1 na kontrolnom.
Perica:
– “Nastavnik je rekao da nisam zasluzio 1 na kontrolnom.”
Mama:
– “Stvarno, pa zasto ti je upisao 1.”
Perica:
– “Da, ali je nesto rekao da je to najmanja ocjena koja skola smije da koristi.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here