U jednoj noci koja je zapocela kao svaka druga, u 22 sata, odjednom je doslo vreme za porodaj. Puknuo je vodenjak, a trenutak je bio prepun uzbudenja i nervoze. Zena je brzo pozvala svog muza, obavestila ga da je vreme da krenu u porodiliste, i obukla se za put. Dok je ona bila zauzeta kupkom i pripremama, njen muz je pokazao izuzetnu spremnost i paznju na detalje.

 

 

 

On je, kao pravi heroj trenutka, obukao se i uzeo torbu za porodiliste, ali njegova briga nije stajala tu. Poceo je da se brije, ne samo zbog estetskih razloga, vec sa specificnom namerom. Izjavio je da zeli da bude spreman da poljubi svoju novorodenu bebu bez da je ogrebe bradom. Ovaj gest, iako mozda deluje sitno, odrazava duboku paznju i ljubav koju oseca prema svojoj porodici.

Tokom 29 sati koje su proveli u porodilistu, vreme je prolazilo polako, a napetost i umor su se osecali. Ipak, muzeva posvecenost je bila neprekidna. Tokom ovog dugog perioda, obrijao se cak 7 puta. Njegov trud da izgleda spremno i negovano bio je neprekidan, i svaki put je bio spreman za trenutak kada ce prvi put videti svoju bebu.

Kroz sve te sate, njegova upornost da bude savrsen tata i partner je bila ocigledna. Njegova briga da bude spreman da poljubi bebu bez ikakvih prepreka, kao sto je brada, pokazuje koliko mu je stalo do svakog detalja u ovom vaznom trenutku. On je zaista bio pravi smekerski tata, u punom smislu te reci, i njegov trud je bio izraz njegove ljubavi i brige za novu bebu i svoju zenu.

Na kraju, kada je sve proslo i dolazak bebe bio je uspesno obavljen, ostala je prica o muskarcu koji je, pored svega, pokazao koliko je spreman da ucini sve sto je potrebno za svoju porodicu. Njegovih 7 brijanja u 29 sati mozda deluje kao mala sitnica, ali je to bio deo njegove velike posvecenosti i ljubavi prema novom clanu porodice i svojoj zeni.

 

 

 

BONUS ISPOVIJEST:

 

Javljao mi se 2 meseca mladi decko, dok napokon nisam odlucila da mu dam sansu za upoznavanje i kafu. Kad mi se poceo opasno svidati, saznam da je ladno dobio bebu. Na drustvenim mrezama ne postoje nikakve slike ni dokazi. Da li je ozenjen zvanicno ili nezvanicno, nije vise vazno. Poslala bih joj (“zeni”) sve screenshotove i javljanja kao dokaz, i njegovo milion x izreceno “nemam nikog dugo bas”, i nakon sto sam ga napala, kad sam saznala istinu “nemam zenu, sta ti je?”, ali ona je u babinama, i nema potrebe da je stresiram. On kao takav ce da je vara non stop, citav zivot.

Ne razumem zasto mene slobodnu budale samo hoce, ali valjda i med kad se iznese van, navale svakojake muve, ose, strsljenovi.. Svi bi svoje otrove da ostave i ubodu. Fer plej je danas luksuz. Gonite se ozenjeni! Fuj.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here