Vec neko vrijeme sumnjam da me muz vara. Nako skoro 15 godina braka da mi se to desi bas gorzan osjecaj

 

 

 

 

Vec neko vrijeme sumnjam da me muz vara. Nako skoro 15 godina braka da mi se to desi bas gorzan osjecaj. U pocetku sam mislila da umisljam, kriza srednjih godina i tako to, ALI!

Znakovi su bili sve ocigledniji i samo je bilo pitanje sa kime me vara!
Prosli vikend sam mu slagala da idem na sluzbeno putovanje, a ustvari sam otisla kod mame samo par kilometara dalje od grada. Dakle znala sam da me vara i samo sam zeljela da saznam SA KIME. Vec u petak uvece sam i to saznala.

Samo sat vremena nakon sto sam ja kao napustila grad i kada je bio siguran da me nema otisao je po svoju ljubavnicu i doveo je u nas stan. Noge su mi otkazale kada sam vidjela koga je doveo. Bila je to moja najbolja prijateljica, zena koju znam skoro 25 godina sa kojom sam dijelila sve, a eto na kraju i vlastitog muza.

 

 

Ono sto me boli je cinjenica da je 3 godine starija od mene i duplo gore izgleda od mene. Ja imam 45, ali izgledam kao da imama nekih 35, dok je ona izgledom moze mama da mi bude. Ne znam sta da radim. Posebno me boli sto sam izgubila i muza, ali i prijateljicu. Sreca da joj nisam rekla da sumnjam u vjernos muza, jer da jesam nikada ih ne bih zatekla

BONUS ISPOVIJEST:

Brat bio frajer u mladosti, menjao devojke, varao ih. Sad kad smo presli 25god, zapustio se, ugojio, slabo zaraduje, nije vise isti onaj popularni decko, i sad svoju sadasnju devojku drzi kao kap vode na dlanu, zato sto zna da ce tesko sutra da nade drugu jer nije vise “prilika”.

 

Jedan drugar, obrnut slucaj, bio debeo kao klinac, imao vezu 7god, sad kad je krenuo u teretanu i promenio izgled, raskinuo vezu i menja devojke kao na traci. A pre nije mogao, cak je i devojci oprostio prevaru, jer je znao da ne moze bolje. Drugarica moja bila riba ipo, menjala momke kako je stigla, sad zbog hormona nekih se ugojila i evo je cuti i trpi nekog debila, ne moze bolje da nade od njega.

 

Komsinica do mene, mirna devojka bila, dete za primer, faks zavrsila, i sad dobila od dede veliko nasledstvo, jedini naslednik ona bila, i uradila odmah liposukciju i silikone. Sad je nije je*ao samo onaj koji nije pitao. Svi smo mi lakog morala, samo neko to sme da pokaze, a neko ne, u zavisnosti od situacije.

 

Otisao sam u Irsku prije dvije i pol godine, imao sam puno vise negativnih komentara u vezi toga (tipa: takve kao ti u Irskoj ne trebaju/ vratit ces se za 2 mjeseca jer nisi sposoban..itd,itd) Prije 2 dana sam potpisao ugovor u hotelu u kojem radim od kad sam stigao u Irsku i uskoro postajem asistent menadzera u housekeepingu. Eto..jako sam ponosan 🙂

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here