“Moja supruga je imala proslavu u preduzecu”

 

 

Moja supruga je imala proslavu u preduzeci i kako je rekla nije mogla da se izvuce jer je trebala dobiti nagradu za najboljeg radnika.

Ostao sam u stanu sam sa blizancima od 6 mjeseci, a ona je rekla da ce doci cim prije.

Prolazili su sati, a nje nije bilo, u jedan poslije pola noci zvoni mi mobitel, ona kaze da se napila i da nije u stanju da vozi i da ce prenociti u hotelu gdje je bilo veselje, izvinula se i pozeljela mi laku noc, medutim… Bila je zaista pijana, toliko pijana da nije prekinula vezu, a onda se culo…

Nisam mogao dalje slusati bacio sam mobitel. Od muke sam zaplakao, a onda se culo kucanje na vratima, ona trijezna i nasmijana mi rece SASAVKO JESI LI POMISLIO DA SAM NEVALJALA I DA TE VARAM. Kako sam se obradovao, inace ne volim sale na moj racun, ali ovaj put mi je bilo drago sto je sve bilo sala.”

BONUS ISPOVEST :

Bilo je to prije nekoliko godina kada sam dozivio jedno neobicno iskustvo koje mi je ostalo urezano u pamcenju. Bio sam na putovanju s prijateljima u jedan mali gradic na obali. Odmah po dolasku primijetio sam da se u tom gradicu nesto cudno dogada. Stanovnici su bili zatvoreni i zatvoreni prema strancima, a atmosfera je bila napeta i mracna.

Jedne veceri, dok smo setali starim ulicama, primijetili smo jednu staru napustenu kucu koja je djelovala sablasno. Odlucili smo istraziti tu kucu i vidjeti sto se tamo krije. Usli smo unutra i odmah osjetili hladnocu i jezu. U sobi smo primijetili stari ormaric s ogledalom koje je bilo pokriveno prasinom.

Dok sam promatrao ogledalo, odjednom sam ugledao odraz djevojke koja je stajala iza mene. Bio sam prestravljen i potrcao prema vratima, ali se nisam mogao pomaknuti. Djevojka je progovorila tiho i rekla mi da je zarobljena dusa koja trazi mir. Shvatio sam da je duh djevojke vezan za tu kucu i da je potrebno nesto uciniti kako bi joj pomogao.

Odlucio sam istraziti vise o proslosti te kuce i saznao sam da je djevojka bila kci bogatog trgovca koji ju je zatvorio u kuci nakon sto je saznao za njezinu vezu s siromasnim djecakom. Djevojka je umrla od tuge i ljutnje, ali njezina dusa nije mogla pronaci mir.

Odlucio sam pokusati pomiriti dusu djevojke tako da pronadem njezinu ljubav i prenesem joj poruku oprosta. Nakon nekoliko dana istrazivanja, uspio sam pronaci grob djecaka i prenijeti poruku djevojci. Trenutak kasnije, osjetio sam toplinu i svjetlost oko sebe, a duh djevojke je nestao.

Nakon tog iskustva, atmosfera u gradicu se promijenila, a stanovnici su postali otvoreniji i ljubazniji prema strancima. Shvatio sam koliko je vazno suociti se s proslim traumama i pronaci mir kako bismo mogli nastaviti dalje. To iskustvo me naucilo da nikada ne smijemo zanemariti duhovnu stranu zivota i vaznost pomirenja s prosloscu.

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here