U posljednje vrijeme primijetio sam da moja zena nosi iskljucivo donji ves od cipke, koji je prilicno izazovan

 

 

 

U posljednje vrijeme primijetio sam da moja zena nosi iskljucivo donji ves od cipke, koji je prilicno izazovan. To je nesto sto nije bio njen jos ranije i to je pokrenulo mnogo pitanja u mojoj glavi. Nisam zelio da cinim preuranjene zakljucke, ali me je ta promjena navela na razmisljanje da li postoji mogucnost da me vara. Razmisljao sam o tome, ali nisam imao dokaza.

Situacija je postala jos nejasnija kad sam saznao da je njen auto bio na servisu, a ja sam otisao da pokupim s posla.

 

 

 

 

Dok sam cekao ispred zgrade tvrtke, primijetio sam da su sve njene koleginice izlazile iz trgovine preko puta. Sve su nosile mnogo vrecica, sto mi je djelovalo prilicno neobicno. Kada je i ona izasla, nije isla iz firme, vec iz te iste prodavnice. Imala je pune vrecice, sto je dodatno pojacalo moje sumnje.

Pitao sam se sto se dogada, a ona mi je objasnila da se zatvara neki ekskluzivni ducan donjeg rublja. Pojam “fenci” je izgledao kao da se odnosi na nesto veoma skupo i luksuzno.

Bila je ogromna snizenja, pa su koleginice iskoristile priliku da kupe sto vise sto im se dopadalo. Moja zena je otvorila jednu od vrecica i pokazala mi sto je sve kupila: spavacicu, gace, kucni ogrtac.

Onda mi je rekla da zapamtim sve to, jer cete oprati i pripremiti te stvari za slucaj da se nesto lose dogodi i zavrsi u bolnici. Zelela je da imam nesto pristojno i kulturno da nosim, umjesto da se brinem o takvim stvarima kad je ona mozda u problemu. Kad sam cuo ovo objasnjenje, osjecao sam se posramljeno sto sam pomislio na varanje. Bilo mi je jasno da su moje sumnje bile neopravdane, a razumijevanje njenog postupka donelo je olaksanje.

 

BONUS ISPOVIJEST:

Prije 2 mjeseca sam se rastao nakon 16 godina braka. Od danas do sutra ona je željela razvod. Kaže da je nesretna jer se nije osjećala voljenom i da sam se posvetio previše poslu i parama, a manje njoj. Dvoje djece sad viđam jednom sedmično. Stekao sam lijepe imovine u braku. Stan od 200 000, kuća, auto od 60 000.
Nisam znao da cijenim šta je žena sve dok nisam ostao bez nje. Sada bih sve to dao samo da mi se vrati. Najgore je čovjeku kad dođe s posla kući, a kuća prazna. Nema nikog u njoj da te dočeka. I dan-danas kad je vidim i čujem joj glas u stomaku mi zaigra nešto. Nisam znao do prije 2 mjeseca da mogu zaplakati.
Tuga, suze, depresija, neprespavane noći, samoća. Zato savjetujem svim muževima da paze svoje žene. Ništa nije bitno toliko osim pažnje i ljubavi u braku. Čovjek ne može vratiti vrijeme ali zato može nekome reči i uputit savjet da poboljša odnos prema svojoj ženi.
Ne mogu sebe zamisliti u budućnosti sa nekom drugom ženom, a još gore kada zamislim nju sa nekim drugim.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here