Na naslovnicama svetskih časopisa često se susrećemo sa slikama žena koje izgledaju savršeno: bez mladeža, akni, ožiljaka, bora ili celulita. Međutim, jasno je da je to samo iluzija savršenstva koja se postiže obradom fotografija pre nego što se objave.

Mnogi veruju da su celulit i strije “rezervisani” samo za obične devojke, ali to nije slučaj. I poznate ličnosti bore se s problemima koje donosi svakodnevni život, uključujući i celulit. U nastavku su neki od poznatih žena koje s ponosom prihvataju svoje nesavršenosti.

Na prvom mestu je Kim Kardašijan, koja uvek zrači samopouzdanjem i ne stidi se svog izgleda, bez obzira na to kako on izgleda.

Neposredno nakon nje, tu je i poznata pevačica Demi Lovato, koja se takođe ne ustručava da prikaže svoj dodatni višak.

 

Među njima se nalazi i holivudska zvezda Šeron Stoun, koja ne krije svoj celulit, čak ni kada se fotografiše u kupaćem kostimu.

“Do nedavno sam se strogo pridržavala zdrave ishrane i vežbala kao luda. Svesna sam da će novine objavljivati fotografije moje zadnjice sa celulitisom, ali to me ne sprečava da privlačim pažnju mnogih”, izjavila je Šeron u jednom intervjuu.

 

.

“Osjećam pritisak jer sam svjesna da će me svi fotografirati u kupaćem kostimu i pisati o tome da mi je stražnjica puna celulita, ali zapravo nemam ništa protiv. Neka se zna da je cijenjena stražnjica, čak i uz celulit,” dodala je.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here