TEŠKO JE I GLEDATI: Je li ovo najveća bubuljica ikada iscijeđena?

U pomoć joj je priskočila prijateljica koja je iscijedila bubuljicu.

 

 

 

 

Ako ste osjetljivi ili ako vam se gade ovakve stvari, možda je bolje da ne gledate video snimak koji se nalazi na kraju teksta.

Ukoliko i dalje citate, onda ćemo vam samo reći da je žena sa klipa na vratu imala ogromnu bubuljicu.

U pomoć joj je priskočila prijateljica koja je iscijedila bubuljicu.

 

BONUS ISPOVIJEST:

Dopisivali smo se preko godinu dana. On u jednoj državi, ja u drugoj. Sve smo znali jedno o drugom. Bila je to naša mala bajka. Vjerovala sam mu. I onda poslije svega trebali bi se napokon vidjeti. Ja kupila poklon, bila presretna. I ništa.
Došao kući za Božić. 4h udaljen od mene. Nismo se vidjeli. Par dana nakon što je otišao nazad, letio za Beograd radi 1 dana da vidi nekog drugog. Ja prekinem kontakt jer me je potvrdio. Poslije par tjedana ovo ga javlja se i ja popustim. Falio mi je. Ispričao se. Čuli se poslije toga još neka 4 mjeseca.
On došao, vidjeli se, ali uzalud. Postao hladan, drzak, nije mi više pisao kao prije. Plakala sam mu koliko mi je stalo, pitala ga zašto je drugačiji. Dobila samo odgovor „misli šta oš”. Otišla sam opet, još teže nego prvi put. Poslala samo zadnju poruku „sjetit ćeš se svega kad budeš kasno”. Evo, mjesec dana nakon posla mi zahtjev na instagram, a i dalje ima moj broj. Izgleda sjeo se
. Žao mi je Dragane, al kasno je. Mislila sam da si pravi.
Prije 2 mjeseca sam rastao nakon 16 godina braka. Od danas do sutra ona je željela razvod. Kaže da je nesretna jer se nije osjećala voljenom i da sam se posvetio previše poslu i parama, a manje njoj.
Dvoje djece sad viđam jednom sedmično. Stekao sam lijepe imovine u braku. Stan od 200 000, kuća, auto od 60 000.
Nisam znao da cijenim šta je žena sve dok nisam ostao bez nje. Sada bih sve to dao samo da mi se vrati. Najgore je čovjeku kad dođe s posla kući, a kuća prazna. Nema nikoga u njoj da te dočeka. I dan-danas kad je vidim i čujem joj glas u stomaku mi zaigra nešto. Nisam znao do prije 2 mjeseca da mogu zaplakati.
Tuga, suze, depresija, neprespavane noći, samoća. Zato savjetujem svim muževima da paze svoje žene. Ništa nije bitno toliko osim pažnje i ljubavi u braku. Čovjek ne može vratiti vrijeme ali zato može nekome reći i uputiti savjet da poboljša odnos prema svojoj ženi.
Ne mogu sebe zamisliti u budućnosti s nekom drugom ženom, a još gore kada zamislim nju s nekim drugim.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here