ZAUVIJEK SE RIJESITE NAJVECEG KOZNOG PROBLEMA SA OVE 3 NAMIRNICE KOJE IMATE U KUHINJI! (RECEPT)

 

 

 

Sve sto vam je potrebno jeste:

1 bjelanjak
2 kasike soka od limuna

? kasike meda
Priprema

U zdjelici viljuskom brzo izmjesati 2 kasike soka od limuna i bjelanjaka dok smjesa ne postane pjenasta. Dodati med i ponovo promijesati sve. Pripremite svoje lice tako sto cete ga oprati toplom vodom, kako biste otvorili pore i poboljsali ucinak maske.

Nanesite masku na lice. Izbjegavajte podrucja oko usta i ociju. Ostavite masku da odstoji 10 do 15 minuta. Njezno isperite mlakom vodom masku i izbjegavajte trljanje lica previse jako. Koristite mekanu, cistu krpu da osusite usi.

 

BONUS ISPOVIJEST:

Usvojen sam kada sam imao 5 godina. Porijeklom iz Romanie. Usvojio me par koji je već imao djete ali je htjeo i usvojiti. U Hrvatskoj je bio težak proces pa su otišli gore. Imam 19 godina i najbolju familiju na svijetu.
Imam veliku familiju, najbolje roditelje, tetka, stričeve i sestru. Svi me cijeli život vole i gledaju kao svog i nikada se nisam osjećao kao da nisam njihov. Kroz život su me i puno puta odveli u zemlju odakle dolazim da upoznam svoju kulturu i da odemo u sirotište odakle su me uzeli da donesem igračke djeci.
Cijeli život me svi paze i vole i živimo s puno životinja. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu jer sam imao sreće da me tako dobri ljudi usvoje. Majka mi je čak rekla da ne zamjerim biološkog majci da me sigurno voli i da ako ikada budem htjeo, da će je potražiti.
Imala sam dečka i znala sam da ne želim ništa ozbiljno sa njim, jer sam mu upoznala porodicu. Totalno poremećena porodica, sestra histerična i razmažena, majka manipulator, otac … za njega ne znam koji ‘pridev’ da odaberem.
I znala sam da ne može on da bude ništa bolji od njih. Bili smo zajedno tri godine i kad je on počeo da priča o nečemu ozbiljnom ja sam rešila da prekinem. Plakao je i molio me da ga ne ostavljam, navodno je pored mene upoznao šta znači porodica i šta znači podrška od iste. Sve ja to razumem, i bilo mi je zadovoljstvo pokazati mu ljubav, ali njegovi nisu nešto što može da se baci, nažalost biće tu celog našeg života.
A ja ne želim da de takmičim sa nekim, niti da se tresem svaki put kad nam dođu u goste.. Jednostavno dečko nije materijal za muža! Na žalost porodica te takvog napravi!
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here