RODITELJE NISAM VIDIO 7 GODINA…TACNIJE OD KAKO SAM SE OZENIO

 

 

 

Sin jedini sam kod roditelja ali svoje roditelje nisam vidio ni cuo skoro 7 godina, tacnije od kada sam se ozenio. Oduvjek su se protivili da se ozenim , akako su mi govorili NAJVECOM DROLJOM CIJELOG NASEG KRAJA.

Tako su mi rekli ako je ozenim da je ne dovodim u njihovu kuci, ai ja da im se na oci na pojavljujm. Volim moju suprugu, vise od sebe, ozenio sam je i prvih par godina zivjeli kod njezinih roditelja, a evo vec 3 godine zivimo u Zagrebu kao podstanari. Cuo sam da me majka mnogo oboljela i da je mjesecima “prikovana” za postelju.

Danima sam razmisljao da je posjetim, ali sam se bojao kako ce me prihvatiti kada se pojavim.

Neki dan sam pitao moju zenu sta misli o tome, a ona mi je rekla da ne budem lud i da slucajno ne idem, jer ce mi gore biti kada me istjeraju iz kuce kao psa. Mislim da je upravo, jer da me zele vidjeti, nekada bi me nazvali, dosli kod mene u ovih 7 godina. Iskreno, mnogo mi nedostaje, sve i oni, i dvoriste, i kuca.

BONUS ISPOVIJEST:

Ostala sam trudna s 19 godina s dečkom kojeg sam jedva poznavala. Prva godina fakulteta, on malo stariji, novi grad, ja mlada, luda i naivna. Na sreću, pokazao se kao dobra osoba te odgovoran i predan otac, ali između nas nije uspjelo.
On godinama nije imao nikoga ili je imao kratke vezice, a onda se zaljubio do ušiju u kolegicu s posla. Kad sam vidjela da je ozbiljno, prvo sam se malo uplašila za kćer, ali ispostavilo se da su strahovi neosnovani i da je ta djevojka takva kraljica i gospođetina, jedna od najboljih osoba koje poznajem.
Bivši se već par dana meškolji, a jučer je rekao kćeri da će zaprositi djevojku čim skupi hrabrosti. Želim im svu sreću ovoga svijeta. Njoj bih poželjela dobrodošlicu u obitelj, ali ona je već dio obitelji. Nadam se da ću ja također pronaći partnera koji će voljeti moje dijete kao ona i kojeg ću ja voljeti kao on nju.
Eto, ne mora uvijek biti tužno i ružno između bivših i sadašnjih.
BONUS VIC:
Zatvorenik,osuđen na višegodišnju robiju,pokunjeno sjedi u svojoj ćeliji.vidjevši ga onakvog tužnog čuvar mu reče:
– “Hajde razveseli se, stiglo je proljeće i dani su duži!”
– “U tome i jeste stvar!”
Prilog u dnevniku:
– “Na sve učestalije primjedbe roditelja i stručnjaka da je količina knjiga i školskog pribora koje djeca svakodnevno nose u svojim torbama na svojim leđima svake godine sve veće i veća, i da su uočena sve češća oboljenja i deformacije kičme kod djece školskog uzrasta,munjevito je reagovalo Ministarstvo prosvjete, vlade BiH, koje je naložilo svim školama da se svakom učeniku dodjeli po jedan KOSMODISK!”
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here