U BRAKU SMO GODINU I PO I JUCE SAM SE NESTO RANIJE VRATILA SA POSLA. TAKO ULAZIM U STAN I ODMA

 

 

U braku smo godinu i po i jucer sam se nesto ranije vratila sa posla. Tako ulazim u stan i odma na ulaz osjetim neke fine mirise iz kuhinje.
Bas sam se iznenadila i bio sam neopisivo sretna, pogotovo jer moj muz vrlo rijetko kuha.

Usla sam u kuhinju sa sirokim osmijehom na licu, a onda sam se doslovno skamenila od soka. Nije on, vec njegova mama, moja SVEKRVA!!!

Sreca je vrlo kratko trajala, jos kada je rekla da ostaje i preko vikenda, izasla sam na balkon da skocim, nazalost zivimo na prvom spratu… NEDOVOLJNO VISOKO DA SE UBIJEM! Kako sreca kratko traje,nevjerovatno.

 

 

 

BONUS ISPOVIJEST:

Često se govori da žena u braku “treba imati svoj dinar”. Razumijem zašto, ali ako svatko od nas treba imati “svoj” dinar, ja takvu osobu ne bih ni oženio. Supruga je ostala kod kuće kada je trebalo čuvati djecu, a ja sam tada imao bolju plaću.
Da nisam, ostao bih ja čuvati djecu. Nikada, ali baš nikada, nisam pomislio da ja zarađujem “svoj” dinar. Zarađivao sam isključivo NAŠ dinar. Smatram da u braku nema moje-tvoje, samo naše. Ako je takva podjela potrebna ljudima, onda ne bi ni trebali stupati u brak. Stan za koji plaćam kredit glasi na mene, ali nije moj.
Naš je.
Čak i da prolupam i hoću ju istjerati van, njezin je 50% jer je bračna stečevina. Nema veze na koga glasi. I na kraju-ja sam joj jako pomogao da započne sa poslom s kojim je oduvijek htjela. Kada je bila prilika da započne sa radom, pogurnuo sam ju. Zato bračni partneri i služe-da zajedno putuju kroz život i budu si podrška.
Sve drugo nije brak nego nešto što je najčešće sklopljeno iz krivih razloga i na krivom temelju.
Mnogo sam srećnija i mnogo se bolje osećam od kad sam se vratila u rodno selo. 2 godine smo muž i ja bili u Nemačkoj. Inače sam medicinska sestra. Vratili smo se u Srbiju jer je on dobio dobru ponudu za posao, a i nismo nešto bili srećni u Nemačkoj. Ovde sam našla posao u ambulanti u selu, a muž radi u gradu koji je nekih 15min udaljen kolima tako da nije strašno.
Ovde je mir, živimo u našoj kući, moji roditelji su u istoj ulici njegovi u susednoj. Imamo veliko dvorište, lepo smo sredili kuću, nabavili smo štene, kokoške, posadili cveće i od svega najbitnije trudna sam i baš nam je lepo.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here