SAMO 1 OD 10 KORISNIKA INTERNETA TACNO RIJESI OVAJ ZADATAK! DA LI STE MEDU NJIMA?

 

 

 

Samo 1 od 10 korisnika interneta tocno rijesi ovaj zadatak! Da li ste medu njima?

Ovaj zadatak je naizgled jednostavan, ali mnogima je zadao glavobolju. Racunica je jednostavna, pogledajte lijevu stranu, a zatim desnu i skuzite koliko koja figura “vrijedi”. A onda na kraju izracunajte zadatak!

Da li znate tocno rjesenje? Napisite nam svoj odgovor u komentarima ispod.

BONUS ISPOVIJEST:

1-Oženjen sam i volim svoju ženu. Imamo dvoje divne djece. Svoju ženu sam prevario više puta, uglavnom je to uvijek bilo nešto beznačajno. Međutim, sad se već neko vrijeme viđam sa jednom djevojkom. Ljudi moji, ja nju obožavam, vrijeme provedeno sa njom je uvijek nešto prelijepo.
Znam da bi trebalo da je ostavim, da ne bih uništio ovo što imam kući, a i da bi ona pokušala da nađe sreću sa nekim s kim to nije zabranjeno, ali jednostavno je previše volim.
2-Koleginica koja mi je mnogo puta smeštala otkaz, širila razne priče o meni na poslu i van posla, doživela je seksualno uznemiravanje. Ja sam se tu zadesila i videla, ali nisam stigla da reagujem a i sa obzirom šta mi je sve svesno radila a ja morala da trpim jer je bila dobra sa šefovima i s većinom muških kolega, možda i ne bih reagovala. Međutim, ona je od toga napravila dramu, otišla je do glavnih šefova jer ovi tu nisu hteli nešto mnogo da reaguju i došla sam u situaciju da mogu ili da joj pomognem ili odmognem svojim svedočenjem.
Realno, delimično je i ona kriva jer je prva započela neku provokaciju pa je kolega prešao granicu. Možda ispadam đubre, ali sa obzirom da je nekoliko puta falilo da zbog nje dobijem otkaz svedočila sam protiv. Ne osećam se ništa bolje zbog toga, ali makar će da shvati neke stvari jer je sad i sama osetila na svojoj koži nepravdu.
3-

Prevario sam devojku posle dve godine veze. Desilo se jedne večeri, pogrešio sam i nema opravdanja za mene. Poludela je kad je saznala. Razbila mi telefon i gađala me staklenom vazom.
Pobacala je sve poklone koje bih joj slao u kontejner, blokirala me svuda i sasekla svaki kontakt. Godinu i po-dve nakon raskida smo se sreli u nekom klubu i prišla mi je. Rekla je da mi prašta sve i da oprostim i ja njoj ako je negde pogrešila nenamerno. Zahvalila se za sve lepo što sam uradio za nju i rekla da me ne mrzi i da mi želi sve najbolje i otišla. Ovo drugo me je mnogo više zabolelo.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here