NOVOPECENA SNAJKA IMALA PROBNI ISPIT KOD SVEKRVE

 

 

Novopecena snajka imala probni ispit kod svekrve.

Dosli gosti kod njih i kaze svekrva:

Snajka skuvaj kafu.

Sedi snajka i pokazuje joj pala (u fazonu OK) a ne mrda sa stolice.

kaze svekrva:

Snajka donesi sok
Snajka opet pokaze prstom i ne pomera se.

Kaze svekrva :

Snajka donesi kolace.

Snajka opet pokaze prstom a ne pomera se.

Otisli gosti,a svekrva je upita:

A je li snajka,a sta ti znaci ono sto si mi pokazivala prstom?

A snajka odgovara,pa nisam mogla pred gostima da ti pokazem srednji prst,pa sam morala palac.

BONUS ISPOVIJEST:

Živimo u inostranstvu već peta godina i imamo vizu za još jednu godinu. Planirali smo da kupimo stan kad se vratimo, međutim drugarica (inače arhitekta po struci) mi javi za neku zgradu koju je radila da mogu preko njene preporuke da dobijem neki popust i rešimo da kupimo stan ranije. Bili smo jako srećni cela dva dana i onda je nastao haos. Njegova sestra hoće da živi u tom stanu dok se mi ne vratimo.
Stan je prazan naravno i ona, pazi sad, ZAHTEVA da joj pošaljemo novac da ga ona opremi! Ona da opremi naš stan?! Muž se naravno nije složio sa tim, kao ni ja. On je čak bio i protiv toga da ona uopšte živi u tom stanu.
Jer je stan nov novcijat, niko nije živeo tu, a mi smo podstanari već deset godina i jako bi želeo da mi budemo prvi koji će tu živeti. I sad nas svaki dan zovu njegovi i prave nam pakao.
Malo vređaju, malo kukaju, malo mole . Ali ne! Dogovor je da ne može! Stan je naš mi smo dali novac, niko nije pomogao pa sad ne može ni da se sladi!
ISPOVIJEST:

U sklopu kuce imao sam jedan sprat koji je zvrljio prazan pretvorio sam ga u teretanu u koji su dolazili moji drugovi s treninga placali mi minumalnu clanarinu. Vremenom sve vise momaka i devojaka mog uzrasta je htelo da trenira kod mene pa sam se morao preseliti i prosiriti sto u vidu prostora sto u vidu sprava. Medutim poceli su navracati i starije osobe te je i taj prostor bio veoma skucen.

Odlucio sam se izgraditi ozbiljan prostor za vezbanje koji i ako tad nadmasim da ga mogu dodatno prosiriti, ubacio sam novine kakve se u mom gradu nisu mogle naci u ponudi. Kafe bar u kome se moglo popiti zdravi sokovi posle treninga, pojesti zdrav obrok ali i navratiti na kafu. Veseraj pored iznajmljivanje peskira za trening moglo se iznajmiti i oprema za trening te i samo pranje posle koriscenja.

Dodatni fitnes programi. Sve to je imalo svoju cenu ali ljude je privuklo to. Od 14 godina sam u ovom poslu od svega 10-15 osoba moj sportski centar/ kutak za vezbanje prerastao je na 500+ korisnika.

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here