VEC CETRI GODINE SE ZABAVLJAM SA OZENJENIM MUSKARCEM koji je od

 

 

 

Vec cetiri godine se zabavljam sa ozenjenim muskarcem koji je sedamnaest godina stariji od mene. Ja imam dvadeset-tri, a kada smo se upoznali imala sam desetnaest. On mi je prvi i jedini, njemu sam nevinost dala.

Od pocetka mi obecava da ce ostaviti i zenu i djecu, ima sina i dvije kcerke blizanke, ali evo vec cetiri godine nikako da ih se oslobodi i da bude samo moj. Vec sam dva puta bila i trudna, ali morala sam abortirati, jer nije bilo vremena.

Toliko ga volim da bih mozda i rodila, ali on nije zelio. Inace on i ta njegova trenutna porodica zivi u Njemackoj i kako mi je rekao zadnja tri mjeseca i ne zivi sa njima, rekao mi je da ceka papire za razvod i da ce konacno biti samo moj, da ce me odvesti kod sebe u Berlin. Medutim, jucer sam ga vidjela u jednom trznom centru zajedno s tom suprugom i djecom, bili su sretni i nasmijani i shvatila sam da me opet laze za razvod. Jednostavno sam “pukla” , izgubila razum te sam im prisla i rekla ko sam.

Njegovoj supruzi rekla sam da se sa njenim muzem vidam vec 4 godine i da planiramo buducnost, zamolila sam je da ako ikako ima srca da se razvede od njega i tako ga ucini sretnim covjekom…

stojali su zbunjeni i ona i ON, a onda je on, covjek za kojeg bih zivot dala, covjek zbog kojeg sam se vise puta posvadala i sa rodenim ocima rekao: IZVINI DA LI SE MI POZNAJEMO… SIGURNO STE POGRIJESILI MLADA DAMO… i pogledao me onim pogledom na nacin, pogledom nakon kojeg slijedi samar ili vise njih, znam to jer sam vise puta to prosla.

Kroz mene je prosao kao neki strah, postala sam svjesna sta sam uradila te sam im se izvinula na ometanje i rekla da radim za jedan casopis neko istrazivanje.

Namijali su se i nastavili obilaziti radnje. Ubrzo sam dobila poruku od njega da sam mnogo pogrijesila i da se pripremim za DOBRE BATINE jer sam ga dovela u jako nezgodnu situaciju.

Danas treba da se nademo u hotelu i mnogo se plasim, mislim ne plasim se batina, to sam navikla, to je trenutna bol, plasim se da me ne ostavi, jednostavno ne bih mogla da zamislim da zivim bez njega.

 

BONUS VIC:

Internacionalno takmicenje vatrogasaca… 1 mjesto – 100.000 Dolara.

Zapaljena zgrada… Americki vatrogasci stupaju u akciju… vozila zauzimaju polozaje oko zgrade… pozar ugasen za 25 minuta.

Njemacki vatrogasci… isti scenario… vozila oko zgrade… vatra ugasena za 23 minuta.

Bosanksi vatrogasci… vatrogasni FAP ulijece pravo u prizemlje zapaljene zgrade… iskacu iz kamiona i udaraju lopatama, jaknama, bacaju zemlju, galama, vika, jauci… vatra ugasena za 6 minuta.

Okuplji novinari pitaju Bosansku ekipu:
– “Nevjerovatan poduhvat, sta cete da uradite sa osvojenim parama?”

BiH Vatrogasci:
– “Paaa…prvo cemo da kupimo kocnice za FAP-a”.

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here