Prije deset godina, u svojoj 22. godini, suočila sam se s teskom borbom protiv raka majke, samo godinu dana nakon što sam se udala. Moje borbe su bile brže i iscrpljujuće, a podrska koju sam dobivala bila je ključna. Međutim, jedna osoba koja je trebala biti uz mene, moja svekrva, nije pružila potrebnu podršku. Umjesto toga, bila je usredotočena na strah da neće moći imati djecu ako preživim, što je rezultiralo stalnim pritiscima na mog muža da me napusti.

 

 

 

Strahovala sam da ću ostati sama, ali moj hrabri suprug je ostao uz mene i jasno stavio do znanja da me prihvaća bez obzira na mogućnost da nećemo imati biološku djecu. Njegova predanost i ljubav pružili su mi snagu da izdržim sve izazove koji su se nasli pred nama.

Nakon mnogo razgovora i napora, moja svekrva je napokon prihvatila našu situaciju. Prošlo je deset godina od tih teških trenutaka i moj suprug i ja smo i dalje sretni u braku. Tijekom tog vremena, uspjeli smo izgraditi stabilan odnos sa svekrvom, iako se s nama vidi povremeno. Zahvalna sam što imam takvog partnera pored sebe, jer bez njegove podrske i ljubavi, moj život bi vjerojatno izgledao sasvim drugačije.

Sada, kada smo prošli kroz sve te izazove i izgradili sreću u našem životu, razmišljamo o sljedećem koraku: usvajanju jedne djevojke. Ova odluka predstavlja novu priliku za nas da prosirimo svoju obitelj i dodamo novu dimenziju radosti u našem životu. Spremni smo pruziti ljubav i podrsku djetetu, kao sto bismo to ucinili sa biološkim djetetom, i radimo se sto cemo zajedno podici i voljeti novu clanicu nase obitelji.

Usvajanje predstavlja za našu priliku da podijelimo svoju sreću i stvorimo novi početak, a naši planovi i nadanja usmjereni su na pružanje topline i sigurnosti djeteta koje će postati dio našeg života. Iako su prošli teški trenuci i izazovi, sada gledamo u budućnost s nadom i uzbuđenjem zbog novih poglavlja koja nas čeka.

Nadam se da će nam ova nova avantura ispuniti i donijeti još više radosti u našem životu. Spremni smo na sve izazove koje usvajanje možemo donijeti i vjerujemo da će nas ova iskustva učiniti još jačim i sretnijim. Naš cilj je pruziti djetetu ljubav i stabilnost, stvarajuci toplu i briznu obiteljsku sredinu u kojoj ce rasti i razvijati se.

 

 

 

BONUS ISPOVIJEST:

Javljao mi se 2 mjeseca mladi decko, dok napokon nisam odlucila da mu dam sansu za upoznavanje i kafu. Kad mi se počelo opasno svidati, saznam da je ladno dobio bebu. Na društvenim mrežama ne postoje nikakve slike ni dokazi. Da li je oženjen službeno ili nezvanično, nije više važno. Poslala bih joj (“zeni”) sve screenshotove i javljanja kao dokaz, i njegov milijun x izrečeno “nemam nikog dugo bas”, i nakon što sam ga napala, kad sam saznala istinu “nemam ženu, šta ti je?”, ali ona je u babinama, i nema potrebe da je stresiram. On kao takav ce da je vara non stop, citav zivot.

Ne razumem zasto mene slobodnu budale samo hoce, ali valjda i med kad se iznese van, navale svakojake muve, ose, strsljenovi.. Svi bi svoje otrove da ostave i ubodu. Fer plej je danas luksuz. Gonite se oženjeni! Fuj.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here